Blog Master Leren en Innoveren, Fontys Eindhoven

"Don't compare your progress with that of others. We all need our own time to travel our own distance" - Oprah-

vrijdag 10 april 2015

Feedbackkaartjes over ....

Het einde van LA4 is in zicht. Het spel is bijna afgelopen. Nog 11 dagen tot de Challenge Day. Ik geloof dat ik het spel niet erg tactisch handig heb gespeeld want ik heb nog 8 feedbackkaartjes over. Ik heb dus punten laten liggen :( De oops-kaart (escapekaart) en de feedbackkaart voor de gamemasters heb ik niet ingezet. Ach die leverde toch ook geen punten op :)

Daarom nu nog maar een inhaalslag en een paar kaartjes inzetten voor wat XP's.

Graag wil Michel en Nicole Beijen vragen om feedback voor mijn bijdrage in het leerteam Up to the future. Was mijn bijdrage constructief? Ik heb de laatste weken een beetje aan de zijlijn deelgenomen vanwege mijn 'overstap' naar het Challengeteam. Hebben jullie toch nog wat aan mijn feedback gehad op de visualisatie?

Daarnaast ben ik nu een paar weken samen met mijn maatjes van het Challengeteam bezig de dag voor 20 april voor te bereiden. Uit deze groep wil ik Eric en Mieke vragen voor feedback op mijn bijdrage aan het Challenge Team.

Zouden jullie je feedback onder dit blogbericht willen plaatsen? Dank!

Voor beide teams heb ik de blogs aangemaakt en daarop de berichten geplaatst.
Zie http://uptothefuture2030.blogspot.nl/ en https://mlichallengeday2015.wordpress.com/. Ik heb geprobeerd via Twitter met de #LA4MLI ook buiten de MLI aandacht te krijgen voor dit event.


6 opmerkingen:

 1. Hallo Judith,
  Wat betreft jouw bijdrage aan het ChallengeTeam bij deze mijn feedback. Voor de lezer en toeschouwer lijkt het me duidelijk dat jouw ict kwaliteiten duidelijk op de voorgrond treden. Je neemt snel het initiatief om een mooi en overzichtelijk blog te maken. Hierin blijf je in contact met het team en staat open voor feedback. Je denkt mee in het geheel en blijft mensen voorzien van tips en handleidingen. Je schakelt snel en reageert op een prettige wijze op teamleden wat betreft hun mening en bijdrage. Ik heb soms wel de indruk dat je veel uitdagingen tegelijk wilt aangaan. Ik kan me voorstellen dat dit soms leidt tot een teveel aan werk en prikkels. Als dit ten koste gaat van je eigen werk, zou het goed zijn om soms je grenzen te bewaken. Ondanks dat straal je meestal energie uit en weet je met een portie humor de zaken ook te relativeren. Voor het challenge team ben je wat mij betreft een sterke pijler!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Judith,
  Ik sluit me eigenlijk volledig aan bij Eric. Jouw ICT-skills zijn in het challengeteam duidelijk aanwezig geweest. Binnen no-time had je een blog opgezet dat er ook nog eens gelikt uitziet. Als wij met het idee komen om een trailer te plaatsen op de blog, maar daar dan wel alleen een heel klein stukje van willen, lukt je dat ook. Mij zou dit denk ik niet gelukt zijn. Visueel heb je dan ook erg veel bijgedragen aan het challengeteam.
  Maar niet alleen visueel. Je bent met goede ideeën gekomen om de challengeday origineel en organiseerbaar te houden. Door met de groep te sparren en hierin de grenzen van het (on)mogelijke aan te geven heb je een grote bijdrage geleverd aan het team.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank Eric en Mieke voor jullie fijne feedback. Tsja Eric, die grenzen bewaken blijft voor mij een uitdaging. Ik krijg gewoon energie van om mensen te helpen en samen verder te komen. Daar leer ik ook veel van én daar lijdt mijn studiewerk onder. Dilemma's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Judith,
  Constructieve bijdrage aan onze leergroep is enorm geweest. Je bent de persoon die met jouw ICT kennis, samen met Jolijn, onze groep aan de gang heeft gekregen. Naast de "overstap" naar het challengeteam ben je ons steeds gevolgd. Met als resultaat nuttige tips voor onze visualisatie die natuurlijk nog even geheim blijft. (je weet nooit wie deze feedback allemaal leest...). Samenvattend ben je een enorme inspiratie en drive voor onze groep geweest met inderdaad de kritische noot van Eric en Mieke om jezelf te bewaken qua inspanning en daardoor ruimte te gunnen aan de anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Judith, Je vraagt mij om feedback te geven op jouw bijdrage aan het team. Allereerst wil ik je feedback geven op mij als persoon. Ik was natuurlijk nieuw in de groep en voor mij was het ook best spannend om weer te starten. Jij liet mij na de eerste bijeenkomst weten via de mail dat ik welkom was in het team en dat voelde echt heel goed. Jouw kwaliteiten op ict-gebied hebben mij toen geholpen (blog aanmaken enz.). In ons team ben je zeker zeer constructief geweest. Jouw enthousiasme en kwaliteiten maakten ons als team compleet en we hebben de afgelopen weken gewerkt aan een mooi eindresultaat. Ook tijdens jouw overstap ben je ons op de maandagen en via mail en app gevolgd. Jouw kritische blik heeft ervoor gezorgd dat het eindresultaat nog iets meer naar perfectie is gestegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En ook Michel en Nicole bedankt voor jullie fijne feedback. Ja Michel, die overstap naar ChallengeTeam heb ik dus bewust gemaakt om de andere van ons leerteam Up to the Future die ruimte te bieden :) Ik ken mijn valkuilen en die heb jij goed gezien. Goh Nicole, ik was eerlijk gezegd al vergeten dat ik die mail verstuurd had ;) fijn om te horen dat dit gewaardeerd werd. Ik vind het mooi om te zien dat jij het maken van het visualitatieproduct zo naar je toe getrokken hebt. Goed gedaan meid!

  BeantwoordenVerwijderen